Ik ben Wanda de Keijzer

Over mij

Voor meer balans in je hoofd, lijf en leven

Een sterk en gezond lijf

Ik wil alles! Knallen in mijn bedrijf, goed zorgen voor mijn gezin en de rest van de wereld én dan ook nog gezond en gelukkig zijn.

En toch leek in 2019 alles in elkaar te storten toen mijn lijf klachten ging krijgen. Ik werkte hard, had een druk gezin, familie dingen en een vrouw die ernstig ziek werd. Wat ik ook probeerde, ik kreeg met al mijn kennis over gezondheid het tij bij mijzelf niet gekeerd. Ik was zo bang dat ik opgebrand zou raken. De huisarts adviseerde het rustig aan te doen, maar dat was voor mij niet de oplossing. Ik dook in de boeken en studeerde mij suf over leefstijlgeneeskunde. Ik probeerde alles bij mijzelf uit qua voeding, beweging en ontspanning. En het lukte! Binnen een paar weken verdwenen mijn pijntjes, ging ik mij veel krachtiger voelen en kreeg weer energie voor tien.

Had de huisarts mij maar verteld hoe simpel het is om je lijf klachtenvrij te krijgen met behulp van leefstijl. De kennis van de leefstijlgeneeskunde komt notabene uit de medische wetenschap! Nu breng ik deze kennis de wereld in, iedereen moet dit weten.

vAN KLACHT NAAR KRACHT

Nu kan ik dansend mijn dagen door. Ik sta vroeg op, gewoon omdat ik wakker ben en zin heb in de dag. Ik kan knallen in mijn bedrijf, blijf presteren en haal het beste uit mezelf en anderen. En als ik klaar ben met mijn leuke werk, keer ik geheel ontspannen terug in het gezin. Mijn gezin is het aller belangrijkste voor mij. Mijn vrouw is nog steeds ziek, dit zal ook niet beter worden dus die zorgen blijven. Ik had haar door de APK moeten doen voordat ik “ja” zei . De kids zijn inmiddels pubers en dat geeft wat turbulentie in het gezin. Maar ik sta sterk, mij krijg je niet meer moe of zwak.

Mijn visie

Over Wanda de Keijzer Topgezond.nu

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

Scroll naar boven