Aangenaam, ik ben Wanda de Keijzer

over mij

Ik wil alles! Knallen in mijn bedrijf, goed zorgen voor mijn gezin en de rest van de wereld én dan ook nog gezond en gelukkig zijn.

En toch leek in 2019 alles in elkaar te storten toen mijn lijf klachten ging krijgen. Ik werkte hard, had een druk gezin, familie dingen en een vrouw die ernstig ziek werd. Wat ik ook probeerde, ik kreeg met al mijn kennis over gezondheid het tij bij mijzelf niet gekeerd. Ik was zo bang dat ik opgebrand zou raken. De huisarts adviseerde het rustig aan te doen, maar dat was voor mij niet de oplossing. Ik dook in de boeken en studeerde mij suf over leefstijlgeneeskunde. Ik probeerde alles bij mijzelf uit qua voeding, beweging en ontspanning. En het lukte! Binnen een paar weken verdwenen mijn pijntjes, ging ik mij veel krachtiger voelen en kreeg weer energie voor tien.

WhatsApp Image 2021-02-03 at 18.42.31 (2)

vAN KLACHT NAAR KRACHT

Had de huisarts mij maar verteld hoe simpel het is om je lijf klachtenvrij te krijgen met behulp van leefstijl. De kennis van de leefstijlgeneeskunde komt notabene uit de medische wetenschap! Nu breng ik deze kennis de wereld in, iedereen moet dit weten.

Het kan ook anders!

Hoe krijg je weer grip op je lijf?
Hoe ga je dit omkeren?
Hoe ga jij weer fit en gezond worden voordat het écht te laat is!

Dit kan! Echt, ook in jouw volle en uitdagende leven!

Met de juiste kennis en behandeling snel weer krachtig en energiek

Alle behandelingen en kennis die hiervoor nodig zijn krijg je in het drie maanden Direct Fit traject.
Drie maanden begeleid ik jou. Samen werken we naar een snel herstel van je lijf en rust in jou hoofd.

In drie maanden tijd radicaal het roer om.

3 maanden behandeling en begeleiding

Alles gebaseerd op wetenschappelijke kennis en bewezen behandelingen.

Het resultaat van direct fit

Na drie maanden leef jij je leven zoals je het al zo lang wilt: ongeremd voluit!

112620 OERSTERK _10755

Ga voor een blijvend resultaat

Geen bestrijding van symptomen. Maar de oorzaak aanpakken. Een traject afgestemd op jouw lijf. Jouw brein. Zodat je het beste resultaat behaalt. Geen speelbal meer bent van het leven. Geen pillen meer hoeft te slikken en uitgeput op de bank zit. Maar energiek door het leven gaat.

Het lijf is een geweldige machine en kan zichzelf weer herstellen en snel ook!

Hi! Ik ben Wanda

Jouw therapeut met ruim 25 jaar ervaring. Voor mijn klanten ben ik makkelijk toegankelijk. Vrolijk. En altijd positief.

Inmiddels ben ik een wandelende encyclopedie als het gaat om de werking van het lijf en brein en de beïnvloeding hiervan. Kennis die ik ontzettend graag met je deel zodat jij goed voor jezelf kan zorgen.

Goed voor jezelf zorgen betekent in mijn ogen niet alleen gezond eten en regelmatig bewegen maar vooral; lekker in je vel zitten.

Het is mijn doel om jouw lijf weer topGezond te krijgen

En als ik daarnaast jouw vuurtje weer kan opstoken en jij je passie leeft dan ben ik gelukkig.

Scroll naar boven